LOUNASBUFFET

Viikottain vaihtuva!

LOUNASBUFFET

VIIKKO 3 / 2021

Arkisin klo
10:00-15:00

MAANANTAI 18.1.

PORSAAN SUIKALEiTA pippurikastikkeella (GL)
BROILERIA SWEET CHILI KASTIKKEElla (GL)
Keitto: TURKKILAINEN YAYLA-keitto (L)
Jälkiruoka: Talon hedelmäjogurtti (GL)

TIISTAI 19.1.

lasagne (L)
broilerin rintafileetä tandoori-kastikkeella (GL)
KEITTO: kasvissosekeitto (GL)
Jälkiruoka: pannacotta (GL)

Keskiviikko 20.1.

lihamureketta pippurikastikkeella (GL)
porsaan ulkofileetä punaviinikastikkeella (GL)
Perunamuusia (GL)
KEITTO: broilerikeitto (GL)
Jälkiruoka: talon VANUKAS (gL)

Torstai 21.1.

naudan ruukku (sis. nauta, herkkusieni, sipuli, paprika, valkosipuli) (GL)
broilerinkoipia (GL)
kermaperunat (GL)
KEITTO: hernekeitto (GL)
Jälkiruoka; pannukakku (L)

Perjaintai 22.1.

lihapullia rosmariinikastikkeella (GL)
välimeren uunisilakka (GL)
perunamuusia (GL)
Keitto: LOHIKEITTO (GL)
Jälkiruoka: turkkilainen makeinen piirakka

Lounasbuffettiin sisältyy myös

E’Milano pizzat
tuoreita kauden lämpimiä kasviksia (GL)
välimeren kasvispullia (L)
talon oma kebab tomaatti-ayvarkastikkeella, (GL)
Runsas salaattipöytä
riisiä
talon lohkoperunat
välimerensalaattia
kahvi, tee, mehu ja maito

Lämpimästi tervetuloa!